Politika zasebnosti

Ta pravilnik o politiki zasebnosti velja za www.hisice-carna.eu spletno stran. V njem pojasnjujemo načela obdelave in shranjevanja osebnih podatkov, ki jih uporabniki posredujejo v zvezi z uporabo storitev, ki jih ponuja podjetje Andrej Hriberšek s.p.

1.) Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov, pridobljenih na tem spletnem mestu, je podjetje Andrej Hriberšek s.p., Dijaška ulica 10, 9000 Murska Sobota, matična številka: 5106930000, ID za DDV: SI27236455. Zavezani smo k spoštovanju vaše zasebnosti in obdelavi vaših osebnih podatkov varno ter v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679 (GDPR) in Zakon o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1). Pridobljene podatke uporabljamo izključno za namene, ki so povezani z našim poslovanjem.

2.) Kako zbiramo vaše osebne podatke?

Z vašimi podatki ravnamo z najvišjo možno mero skrbnosti. Vsi osebni podatki, ki jih pridobijo uporabniki spletne strani, so zasebni in zaupni. 

Osebne podatke zbiramo v rezervacijskem obrazcu, kamor uporabnik vnese vse osebne podatke, ki so relevantni za rezervacijo in našo izvedbo zahtevane storitve.

Osebne podatke gostov zbiramo tudi med prijavo - check-in (osebno ali prek zaščitene povezave, ki je poslana po e-mailu).

Poleg osebnih podatkov, ki jih posredujete prek zgoraj navedenih metod, to spletno mesto uporablja tehnologijo, ki zbira določene tehnične podatke, kot je uporabnikov IP naslov. IP naslov uporabnika se zabeleži ob opravljeni rezervaciji preko rezervacijskega obrazca. 

IP naslov uporabnika se zabeleži ob opravljeni rezervaciji preko rezervacijskega obrazca. V vseh drugih primerih pa IP-jev ne povezujemo z osebami in vsak uporabnik spletnega mesta je anonimen. Anonimne podatke o vaši uporabi naše spletne strani zbiramo s pomočjo piškotkov in podobnih tehnologij. Več informacij o tem, kako uporabljamo te tehnologije za zbiranje informacij o vas, najdete v Politiki Piškotkov. 

3.) Kakšni osebni podatki se zbirajo?

Ko opravite spletno rezervacijo, zbiramo osebne podatke v rezervacijskem obrazcu, in sicer: 

 · Ime, priimek, telefonsko številko, elektronski naslov in državo uporabnika;

· Podatki o podjetju uporabnika (če je rezervacija opravljena za podjetje);

· Podatki o kreditni kartici (vrsta kreditne kartice, ime imetnika kartice, številka kreditne kartice, datum poteka);

· Podatki o bivanju gosta, vključno z datumom prihoda in odhoda, vrsto storitve in želje, ki jih morda imate.

Med prijavo - check-in (osebno ali preko zaščitene povezave, ki je poslana po e-mailu), zbiramo ime, priimek, državo, datum rojstva, vrsto osebnega dokumenta in osebno številko.

4.) Za kakšen namen se uporabljajo osebni podatki?

Vsi podatki, ki so pridobljeni v rezervacijskem obrazcu, se uporabljajo za obdelavo vaše rezervacije in za komunikacijo v zvezi z zagotavljanjem naših storitev; to vključuje transakcijska e-poštna sporočila za izvedbo z oddano rezervacijo sklenjenega poslovnega dogovora med nami in prejemnikom naših storitev (gostom).

Osebne podatke, ki jih pridobimo ob prijavi, je treba zbrati, da zagotovimo izpolnjevanje naših in vaših zakonskih obveznosti.

5.) Obdobje hrambe osebnih podatkov

Osebne podatke lahko hranimo tako dolgo, kot je potrebno za izpolnitev namenov, za katere so bili zbrani, ali dokler posameznik ne umakne privolitve. Na podlagi uporabnikovega pisnega preklica privolitve se podatki izbrišejo.

6.) Vaše pravice

Kadar koli lahko zahtevate dostop, popravek, omejitev obdelave osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov ali pritožbo v zvezi z obdelavo vaših podatkov, tako da nam pošljete e-mail na hriber7@gmail.com.

7.) Naši kontakti

Če imate vprašanja o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, ali če želite uveljavljati katero od pravic, ki jih zagotavlja ta pravilnik o zasebnosti, nas kontaktirajte na hriber7@gmail.com.

8.) Veljavnost

Datum začetka veljavnosti te politike zasebnosti je November 2023. Ta dokument se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.